Toont alle 3 resultaten

Een Aden and Anais winterslaapzak kopen?

De winterslaapzakjes van Aden and Anais zijn de warmste slaapzakken voor uw baby in het gamma van Aden and Anais. Een winterslaap heeft een tog-waarde van 2,5 en is geschikt voor temperaturen van 16° – 20°.

Een Aden and Anais winterslaapzak houd uw baby bij koude temperaturen comfortabel warm – zonder het gevaar van losse dekens in de wieg. De slaapzak voor baby’s is voorzien van easy-dress-poppers op de schouders en een dubbele ritssluiting die langs de onderzoom opent, waardoor u gemakkelijk ‘s nachts kunt luiers kunt wisselen. Een extra drukknop onder de arm zorgt voor een betere pasvorm die meegroeit met uw kleintje.

Een zomerslaapzakje of winterslaapzakje?

Hoe graag je ook de tijd zou willen stilzetten, je kleintje groeit met de snelheid van het licht. Wanneer je klaar bent om de stap naar een slaapzak te maken, is het dan ook nog maar de vraag “hoe kiest ik de juiste?” Maak kennis met ons handige TOG-diagram.

Klik hier voor een tabel met de tog waarden van Aden and Anais.

Een TOG is een maateenheid die wordt gebruikt om de thermische weerstand of warmte van een product te berekenen. Elk van de aden + anais-slaapzakken heeft een TOG-rating. Om deze spiekbrief te gebruiken, moet je gewoon de omgevingstemperatuur van de slaapkamer van je baby bepalen. De omgevingstemperatuur in de ruimte verwijst naar de temperatuur in een ruimte en kan worden beïnvloed door vele factoren, zoals het weer buiten, isolatie, gebruik van verwarmings- en koelsystemen en vochtigheid.

Zodra u de kamertemperatuur in de omgeving kent, moet u deze meting afstemmen op de slaapzak die het beste is voor uw baby, op basis van zijn TOG-beoordeling. Was alles maar zo simpel!

WhatsApp ons