Cottonbaby

Cottonbaby is 1 van de merken wat wij sinds dag 1 in onze webshop hebben en dat is nu al zo’n 8 jaar. Cottonbaby is een merk wat tijdloos is, maar wel elk jaar met een nieuwe inspirerende collectie komt. Alle collecties worden gemaakt van 100% katoen. Van wieg, ledikant, juniorbed tot 1-persoonsbed, Cottonbaby heeft het mooiste beddengoed voor uw baby/kindje. De gehele collectie staat op de site.

boxkleden

Bent u op zoek naar stippen, sterren, ruitjes of toch liever een uni laken of hoeslaken? Cottonbaby heeft het allemaal en dat in diverse kleuren! Mint is de nieuwste kleur die aan het assortiment is toegevoegd.

akh_strrtjs_mint
Naast gekleurde dessins heeft Cottonbaby ook een romantische lijn: mooie witte lakens met decoraties zoals bandjes, kantjes, biezen, applicaties en borduursels.
En ook de rose vlinder is serie is prachtig !

1286281454

Maar dat is niet alles! Het beddengoed van Cottonbaby is verkrijgbaar met bijpassende accessoires: sluiers, sierkussens, aankleedhoezen, muziekdozen, boxkleden, slaapzakken, opbergmandjes, badcapes, kruikzakken, en lampen. Voor onderweg zijn er luier etuis, verschoonmatjes en nog veel meer.

In verband met onze nieuwe site hebben we wekelijks leuke acties.
Nu 10% Korting op Cottonbaby !!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *