Resultaat 1–32 van de 37 resultaten wordt getoond

Jollein Melange Knit en Tiny Waffle.

“Mix and match!” De Melange knit is een gebreide collectie die verkrijgbaar is in vier kleuren: soft green, soft grey, soft lilac en soft pink.

Je kunt alle items goed combineren met de producten uit de Tiny waffle collectie. Deze collectie is gemaakt van wafelstof gecombineerd met terrazzo print en verkrijgbaar in de kleuren soft green, soft grey en soft pink.

Jollein brengt in deze twee nieuwe (herst/winter 2018) collecties weer de mooiste babyspulletjes voor uw babykamer inrichting zoals bv. leuke ledikantlakentjes, wiegdekentjes en opbergmandjes.

Maar niet alleen dat, de collectie bevat ook zeer mooie babykleding : de babymutsjes en babysjaaltjes in Melange Knit zijn zooo mooi. Telkens verkrijgbaar in vier kleuren (soft grey, soft green, soft pink en soft liliac).

Verder vind je in de tiny waffle collectie ook muziekhangers, bijtringen, speendoekjes, knuffelkussens, speeltjes voor de babygym, …

Villa Vrolijk is al jaren dé online Jollein voor al uw Jollein kinderspulletjes, hopelijk vind je ook in deze nieuwe collecties weer een heleboel leuke babyspulletjes.

WhatsApp ons