Tipi tent zig zag

Tipi Zig Zag

Onze drie jarige peuter speelt het liefste de hele dag rollenspellen. Ze staat op als Elsa en loopt van haar trap gemaakt van ijs naar beneden. Na het ontbijt moet ik Doornroosje wakker kussen waarna het lied van de zeven dwergen op moet en ze slapend op de prins wacht. Toen deze heuse actrice de Tipi tent zag was ze dan ook enorm blij! Want als een echte indianen prinses speelt ze Pocahontas in haar eigen echte Tipi tent!

Bij het zien van de verpakking werd ook deze mama blij, want terwijl vaderlief aan het werk was werd het mijn taak om deze tent in elkaar te zetten. Gelukkig zit er een duidelijke beschrijving bij, die ik eerlijk gezegd niet eens nodig had. Het is duidelijk hoe deze Tipi in elkaar gezet moet worden. Geen geklooi met schroeven of vervelend materiaal, nee gladde houten stokken die je vervolgens in de tent kan schuiven, touwtje er om en klaar !

Veel speelmateriaal is een feest in de ogen van kinderen, maar ziet er wat minder fraai uit voor de ouders. Dat is met deze Tipi tent zig zag gelukkig niet zo. Wij zijn net verhuisd en onze strakke meubeltjes staan eindelijk op zijn plek. Deze gave Tipi past er perfect tussen. Het zwart witte zig zag patroon is een echte eye catcher en past in een modern interieur. Het oog wil namelijk ook wat!

      

De tipi tent is gemaakt van zacht materiaal en is gemakkelijk dicht te maken of juist open te houden met de bijbehorende touwtjes. Wanneer je hem wil opbergen gaat dat makkelijk door de bijgeleverde opbergzak inclusief handvaten. Handig meenemen dus naar een andere speellocatie! Binnenkort wil onze indiaan namelijk al met haar huishouden richting de duinen! Prima!

Ondertussen is Pocahontas haar eigen tent aan het inrichten. Een tafel, een stoel en al haar geliefde sieraden mogen er in. Als kers op de taart eet de kleine eigenwijze eter zowaar haar hele ontbijt op in haar eigen domeintje! En de huiskat Bommel? Die is niet welkom in haar Zig Zag, want ja een poes komt ook niet voor in het verhaal van Pocahantas. Dat is waar meisje…

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp ons