Even Voorstellen - Magalie

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Magalie, 30 jaar oud en een echte meisjesmama! Sinds drie jaar ben ik moeder van Lieve en een klein aantal weekjesgeleden heeft zij een zusje gekregen, genaamd Mijntje. Getrouwd met mijn jeugdliefde woon ik in “de parel van Brabant” het luxe en mooie Oisterwijk.
Tussen alle toeristen, dure bolides en dikke zonnebrillen leven wij ons doodnormale leven, het leven wat voor mij bijzonder is.

Samen met mijn gezin houd ik van het maken van (verre) reizen en heb ik passie voor mode, interieur, wijn en spijzen. Als mama is geen dag hetzelfde, ik kan dan ook erg genieten van de kleine dingen. Zoals het spelen van Sneeuwwitje in de vroege ochtend met Lieve tot het zien knuffelen van de twee zusjes. Op Villa Vrolijk zal ik zorgen voor toffe reviews en het schrijven van leuke artikelen, waarbij het maken van mooie kiekjes en beeldmateriaal centraal staan. Fotografie is dan ook één van mijn favoriete bezigheden.

Op mijn site Mommy’s Life wil ik lezers laten proeven van het leven als moeder in Oisterwijk. Naast diverse items op de site met onderwerpen variërend van hooggevoeligheid bij kinderen, lekkere recepten tot ervaringen van een gynaecoloog, schrijf ik regelmatig een blog. Een blog over het bijzondere leven in Oisterwijk. Verhalen met een grote knipoog en een vleugje humor.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp ons