Lightbox van A Little Lovely Company

Lightbox A Little Lovely Company

De Lightbox van A Little Lovely Company is echt iets voor mij. Ik verander graag en veel en ben dol op DIY projecten. Met deze lightbox kun je eindeloos blijven veranderen. Er zijn 85 letters meegeleverd, dus ga maar na hoeveel woorden je daarmee kunt maken. En als dat nog niet genoeg is zou je zelfs nog verschillende extra setjes letters, cijfers of symbolen kunnen bijbestellen. Bijvoorbeeld om dit celebrations setje waar je bij alle feestdagen een passend symbool kun toevoegen. Tof voor Pasen toch, die haas, kip en eieren?! De lightbox is namelijk niet alleen super leuk als vast item in de woon- of kinderkamer, maar ook ideaal als aanvulling op je feestversiering op speciale dagen. En super persoonlijk, want je kiest zelf de tekst.

Hoe werkt het?
Het is eigenlijk heel simpel. Het lampje heeft een soort rails waar je de plastic letters zo in kan schuiven. Dat gaat super makkelijk, dus je kunt echt elk moment wisselen als je dat wil. Wat ik heel handig vind aan het lampje is dat hij op batterijen werkt, maar dat je ook een adapter kunt bestellen om de lightbox op elektriciteit aan te sluiten. Je bent helemaal vrij dus! Ik heb het lieve kleine A5 lightboxje, maar er is ook een A4 lightbox met drie regels en een XL lightbox met 4 regels. Daar kun je een hele zin op kwijt. De lightbox heeft twee gaatjes in de achterkant voor als je hem aan de muur zou willen hangen.

Verder van A Little Lovely Company

De Lightbox combineert super met de rest van het assortiment van A Little Lovely Company. Ze hebben nog veel meer leuke lampjes, zoals deze ster of dit ijsje. Die komen ook weer terug in de special editions symbolen set Kawaii. Ben je op zoek naar meer mogelijkheden om je eigen teksten in huis te verwerken? Dan is de letter banner ook echt iets voor jou. Sinds kort kun je het Little Lovely gevoel ook meenemen naar de badkamer, met deze toffe badspeeltjes en veilige kinderspiegels.

 

 

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp ons